Menu Sluiten

Aanbod Kasten Op Maat Antwerpen

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Kasten Op Maat – Oplossing Met Ingemaakte Kasten – Opbergkasten Op Maat – Oplossing Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over aanbod kasten op maat antwerpen kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Aanbod Kasten Op Maat Antwerpen

Slapen | Interieur | Keuken | Meubelmakerij | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod kasten op maat antwerpen

home huishoudelektro herstelling plaatsing contact studio voor al uw huishoudelektro in antwerpen contacteer ons u vindt ongetwijfeld wat u zoekt bij studio te antwerpen rekent u op een ruim assortiment waarin vrijwel alle grote merken zijn vertegenwoordigd. Daarnaast zijn de nieuwste toestellen steeds te vinden in onze showroom aanbod kasten op maat antwerpen zijn vaak gezocht Spring zeker eens binnen voor een rondleiding doorheen onze nieuwe showroom en laat u meteen informeren. Hieronder vindt u een gedetailleerd overzicht van ons gehele aanbod aan apparatuur evenals bijbehorende merken huishoudelektro kopen bij studio te antwerpen press to zoom inbouw vaatwasser kopen bij studio te antwerpen press to zoom vaatwasser verkoop studio antwerpen press to zoom studio antwerpen press to zoom bin.

inbraakbeveiliging domotric leuven domotric home over ons aanbod realisaties producten contact home over ons aanbod realisaties producten contact cls ukanimationslideleft delay cls ukanimationslideleft delay aanbod inbraakbeveiliging algemene elektriciteitswerken poortautomatisering zelf electriciteit leggen cls ukanimationslideright delay cls ukanimationfade delay inbraakbeveiliging en brandbeveiliging zijn belangrijk voor het beschermen van uw gebouw en de mensen erin voor jouw inbraakbeveiliging en brandbeveiliging werk met topinstallaties en een erkende installateur. Veiligheid gaat boven alles waarom de juiste brandbeveiliging of inbraakbeveiliging kan ongewenste bezoekers afsc.

Interesse in Aanbod kasten op maat antwerpen

bebra keukens badkamers dressings contact contacteer ons voor vrijblijvende informatie stuur ons een bericht contacteer ons straatsburgdok noordkaai antwerpen emailprotected home keukens keukenkasten en keukeneilanden op maat van uw droomhuis keukens ontwerpen en plaatsen is al jaren onze passie en specialiteit in de provincie antwerpen. Onze vakmannen en ontwerpers werken nauw samen waardoor wij een optimaal aanbod garanderen en kunnen voldoen aan al uw wensen. Onze keukens komen in alle stijlen en formaten bij ons vindt u hoe dan ook uw droomkeuken De verkoopprijs van aanbod kasten op maat antwerpen In uw zoektocht naar de ideale keuken houden we rekening met uw budget en uw stijl. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en bekijk ons aanbod op de website. Met een keuken op maat kan je jouw kookruimte optimaal benutten volgens de indeling en opbouw die jij wenst. Kwaliteitsvol materiaal en moderne keukens in de keuken bent u ongetwijfeld druk in de weer. Om efficint aan het werk te kunnen gaan is de inrichting van uw keukenkasten van prioritair belang..