Menu Sluiten

Tijdelijke Meubelbewaring Voor Renovatie

Bij Cobalt Box kan je terecht voor opslagruimtes op maat in regio Antwerpen. Met vijf vestigingen in Antwerpen is er steeds een opslaglocatie in uw buurt met een ruime keuze aan opslagruimtes. Cobalt Box biedt flexibele huurfo

In alle comfort opslaan

Bij Cobalt Box kan je terecht voor opslagruimtes op maat in regio Antwerpen. Met vijf vestigingen in Antwerpen is er steeds een opslaglocatie in uw buurt met een ruime keuze aan opslagruimtes.

 Cobalt Box biedt flexibele huurformules zonder vaste looptermijn voor zowel particulieren als bedrijven. Onze opslagruimtes zijn 24/7 toegankelijk en voorzien van branddetectie. Er staan steeds verhuistrolley”s ter beschikking om uw opslaggoederen gemakkelijk te verhuizen en laden en lossen kan tot voor het gebouw. Profiteer van onze promo als u minimaal 3 maanden huurt en betaal voor de eerste maand slechts €1!

Een opslagruimte huren bij Cobalt Box doe je zo:

1) Boek online je opslagruimte

Boek in slechts enkele stappen online een opslagruimte bij Cobalt Box. Niet volledig zeker van het formaat? Gebruik onze handige storage calculator. Liever eerst komen kijken? Geen probleem, ons team staat voor u klaar.

2) Pak je spullen in

Pak je spullen in en bereid je verhuis voor. Onze opslagtips helpen je alvast op weg. Heb je nog nood aan stevige verhuisdozen en inpakmaterialen voor een geslaagde opslag? Reserveer dan hier je inpakmaterialen en wij zetten alles klaar voor je aankomst bij Cobalt Box!

3) Start onmiddellijk met opslaan

Na je booking ontvang je van ons alle gegevens om onmiddellijk te kunnen starten met opslaan!

Onze vestigingen

Heeft u een vraag over een opslagruimte huren bij Cobalt Box of wenst u meer te weten te komen over onze werkwijzen en beveiliging? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen die onze collega”s vaak te horen krijgen. Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons dan op 03 430 40 41 of via het contactformulier, wij helpen u graag verder. 

61079276107927

More info

tags: Meubelbewaring Huren – Tijdelijke Meubelbewaring Na Overlijden – Meubelbewaring Tijdens Reis Buitenland – Meubelopslag Verhuis – Meubelopslag Tijdens Renovatie – 

Wenst u meer info over tijdelijke meubelbewaring voor renovatie kijk dan vlug op https://www.cobaltbox.be | Tijdelijke Meubelbewaring Voor Renovatie

Kantoren | Logistiek | Verhuizingen | Opslagruimte | Opslag | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tijdelijke meubelbewaring voor renovatie

home foto s vacatures contacteer ons tarieven verhuysmans verhuizen in belgi particuliere verhuizing kantoorverhuizingen speciale goederen service interieur bewaring en opslag persoonlijke opslag zakelijke opslag internat tijdelijke meubelbewaring voor renovatie zijn zeer gewaardeerd Verhuizingen liftservices persoonlijke opslag zakelijke opslag persoonlijke opslag u wenst tijdelijk meubelen op te slaan reeds vanaf eacuteeacuten dag meubelbewaring kan u bij verhuysmans terecht euro per dag per msup. Wij presenteren uw persoonlijke tijdelijke opslagruimte op maat en betaalbaar. U vertrekt naar het buitenland u heeft een inboedel van een nalatenschap te regelen u heeft renovatiewerken in uw woning … Welke reden ook wij bewaren uw meubels en andere huisraad aan een voordelige tarief. Geen planten en ander organisch materiaal u kan u goederen zelf brengen of wij komen ze voor u ophalen waarom kiezen voor tijdelijke meubelbewaring voor renovatie Hoe dan ook verhuysmans laadt de boxen met de nodige zorg en op een professionele manier. Voor euro per maand bewaren we uw persoonlijke meubelbox. Deze heeft een inhoud van om en bij msup. Locatie ons m.

.

Interesse in Tijdelijke meubelbewaring voor renovatie

.