Menu Sluiten

Oplossing Met Ingemaakte Kasten

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Kasten Op Maat – Oplossing Met Ingemaakte Kasten – Opbergkasten Op Maat – Oplossing Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over oplossing met ingemaakte kasten kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Oplossing Met Ingemaakte Kasten

Interieur | Meubilair | Meubelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Oplossing met ingemaakte kasten

gratis offertes vergelijken start nu home gratis offerte vakkundige schrijnwerker voor al je klussen ervaren schrijnwerker gezocht scherpe prijzen start de gratis offerteaanvraag schrijnwerker oostvlaanderen een schrijnwerker of timmerman uit oostvlaanderen kan veel betekenen voor je schrijnwerk in en rond het huis. Een schrijnwerker maakt een ingemaakte kast op maat zodat deze precies onder je schuine wand past of plaatst een vals plafond zodat je spotverlichting kunt inbouwen. Natuurlijk kan een timmerman nog veel meer voor je betekenen. Op deze pagina vind je meer informatie over verschillende schrijnwerken op maat die een timmerman voor je maakt bijvoorbeeld houten meubels voor in huis of in de tuin houten gevelbekleding of houten binnen of buitendeuren oplossing met ingemaakte kasten kostenraming Ook krijg je een indicatie van de kosten voor het schrijnwerk. Wil je besparen vergelijk dan vrijblijvend offertes schrijnwerker nodig schakel een ervaren schrijnwerker in. Vraag gratis offertes aan. Vergelijk offertes vergelijk diverse offertes van specialisten uit oostvla.

spring naar de inhoud menu startpagina kasten op maat prijs offertes vergelijken kasten op maat antwerpen ben je op zoek naar een meubelmaker die voor jou kasten op maat in antwerpen kan maken een huis in antwerpen dat praktisch optimaal is ingericht dat is wat kasten op maat verzekert. Doordat jij zelf de stijl materiaal kleur en indeling kan bepalen zijn op maat gemaakte meubels een echte meerwaarde voor jouw interieur. Ga voor die strakke moderne look of kies een opvallend kleurtje De verkoopwaarde van oplossing met ingemaakte kasten Bovendien win je met goed maatwerk ontzettend veel opbergruimte. Doe een beroep op onze professionele meubelmakers met hun kennis en expertise zorgen ze voor prachtige kasten op maat van jouw stijl en huis. Waarom offertes vergelijken slim is een offerteaanvraag is via ons offertesysteem een fluitje van een cent. Wij hebben het offerteformulier opgezet met enkele simpele vragen en een kort gedetailleerde omschrijving voor het ontwerp of idee voor de kast op maat. Door het invoeren van al jouw gegevens kan de meubelma.

Notie over Oplossing met ingemaakte kasten

over ons onze skills totaalprojecten realisaties blog contact meubels meubels meubels op maat van ingemaakte kasten over tvmeubels tot kleerkasten op maat met de oplossingen van agintex wordt elke ruimte optimaal benut en praktisch ingedeeld. Met oog voor de details want daarmee kunnen we pas echt het verschil maken. De oplossing voor uw interieur door uw meubels zelf te ontwerpen en produceren zorgen we voor een kwalitatief eindresultaat. We creren altijd een meerwaarde voor uw interieur. Praktisch functioneel en volledig op maat. Meubels geproduceerd met kwalitatieve duurzame materialen. Eindeloze mogelijkheden maar altijd tevreden gezichten op het einde. Interesse contacteer ons. Neem gerust contact op met agintex. Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw project en wensen te bespreken. Met een offerte op maat zodat u altijd kan inschatten welk budget u moet voorzien. Onze skills interieurmaatwerk gevelbekl.