Menu Sluiten

Maatkasten

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Kasten Op Maat – Oplossing Met Ingemaakte Kasten – Opbergkasten Op Maat – Oplossing Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over maatkasten kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Maatkasten

Meubilair | Interieur | Meubelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Maatkasten

home zolderinrichting maatkasten schuifdeurkasten keukens amp badkamers faq totaalprojecten totaalinrichting in duffel vacatures contact praktische en mooie oplossingen voor uw woning vraag hier uw offerte keukeninrichting op maat kookeiland keukenkasten totaalrenovatie keuken op maat keukeneiland werkblad slaapkamer living inrichting dressings en maatkasten op maat van u en uw woning praktische opbergoplossingen een handig ingerichte dressing een ruimtelijke wandkast een inbouwkast op maat… In een huis is er nood aan heel wat opbergruimte. De meest praktische opbergoplossing vinden is niet altijd evident. Gelukkig kunt u altijd terugvallen op onze jarenlange ervaring. Met een maatkast wordt de indeling volledig aangepast aan de ruimte of dat nu tegen een rechte muur onder een schuine trap of onder het dak is maatkasten maatwerk Bovendien worden alle kasten netjes aangewerkt zodat u geen last ondervindt van vervel.

kastid antwerpen bree brugge brusselasse dendermonde gent haacht hasselt hoeilaart kempen knokke leuven rumst temse home maatkasten maatkasten dressing woonkamer slaapkamer bureau hal amp vestiaire keuken overige opbergruimte waarom kastid realisaties showrooms showrooms toonzaalmodellen blog vacatures contact nl fr maatkasten home maatkasten unieke maatkasten die perfect passen in je interieur maatkasten van kastid blinken niet alleen uit door hun kwaliteit ze passen dankzij het creatieve en functionele design perfect in elk interieur. Onze interieurspecialisten luisteren aandachtig naar jouw verhaal bestuderen de fotorsquos van jouw interieur eacuten vertalen jouw dromen in een unieke maatkast die een meerwaarde verzekert voor elke kamer. In alle pracht op de voorgrond als dat het interieur versterkt eerder bescheiden op de achtergrond als dat beter past. De jui.

Inlichtingen over Maatkasten

doorgaan naar inhoud algemene voorwaarden home interieurschrijnwerk van topkwaliteit met een persoonlijke aanpak realisaties contact welkom op de website van janssens interieur het interieur is bepalend voor de uitstraling van een woning De prijsbepaling van maatkasten Kwaliteitsvolle materialen en een afwerking met oog voor detail zorgen voor een echte meerwaarde en vormen de stijl van elke woning. Bij janssens interieur kan u terecht voor al uw binnenschrijnwerk in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Als u een persoonlijke professionele opvolging wenst bent u bij janssens interieur aan het juiste adres bij ons kan u terecht voor badkamers binnendeuren dressings keukens lambrisering maatkasten radiatorbekleding trapbekleding advies persoonlijk advies service en opvolging grote keuze een uitgebreide keuze v.