Menu Sluiten

Kasten Op Maat Laten Maken Antwerpen

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Kasten Op Maat – Oplossing Met Ingemaakte Kasten – Opbergkasten Op Maat – Oplossing Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over kasten op maat laten maken antwerpen kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Kasten Op Maat Laten Maken Antwerpen

Meubelmakerij | Slapen | Meubelen | Keuken | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kasten op maat laten maken antwerpen

gratis offertes vergelijken start nu home artikelen gratis offertes elektricien nodig voor al je elektriciteitswerken. Scherpe prijzen gratis offertes vergelijken elektricien antwerpen zoek je een elektricien uit antwerpen de elektriciens uit ons netwerk voeren verschillende elektriciteitswerken in en rond het huis uit het aanleggen van elektriciteit buiten of het aansluiten van nieuwe stopcontacten bijvoorbeeld. Op deze pagina lees je meer over de algemene elektriciteitswerken die een elektricien uitvoert op dagelijkse basis. Ook krijg je een indicatie van de kosten voor elektriciteitswerken kasten op maat laten maken antwerpen leverancier Wil je besparen op de klus vergelijk dan elektriciens in de buurt en bespaar tot elektriciteitswerken schakel een ervaren en voordelige elektricien in via het formulier. Vergelijk offertes vergelijk diverse offertes van elektriciens uit je eigen regio. Bespaar tot kies voor de elektricien met de beste offerte en bespaar op de totaalprijs. Welke elektriciteitswerken veel mensen zijn benieuwd voor welke elekt.

nl en voorbeelden eplan referenties jobs over ons contact electrical engineering eplan tekenwerk eplan standaardisatie eplan extra diensten eplan engineeringbureau flexibel inzetbaar voor korte freelance en langlopende opdrachten elektrische schemas voor procesinstallaties en machinebouw layout van stuurkasten opmaak pampid en ndraadschemas prijsofferte voor een opdracht op korte termijn bezorg ons de nodige informatie samenwerken op lange termijn laten we elkaar ontmoeten wij werken voor kastenbouwers machinebouwers industrile automatisatiebedrijven of rechtstreeks voor de eindklant een brede waaier aan sectoren met industrile procesinstallaties of machinebouw food chemie pharma kunststoffen petrochemie . Expertise in normering amp wetgeving arei machinerichtlijn neneniec machineveiligheid en iso atexrichtlijn ehedgrichtlijn elektromagnetische compatibiliteit emc eplan eplan electrical p professional eplan preplanning eplan data portal eplan.

Wat je wil weten over Kasten op maat laten maken antwerpen

home wie we zijn interieurontwerp scheepsinterieur maatwerk ebook projecten maatwerk ontwerp interieurinrichting scheepsinterieur winkelinrichting kantoorinrichting keuken nieuws contact home wie we zijn interieurontwerp scheepsinterieur maatwerk ebook projecten maatwerk ontwerp interieurinrichting scheepsinterieur winkelinrichting kantoorinrichting keuken nieuws contact vacature administratief bediende en calculator met affiniteit voor interieur in inside elft functieomschrijving als administratief bediende zorg je mede voor de communicatie naar de buitenwereld. Jij bent het aanspreekpunt binnen ons bedrijf. Je bent goed met cijfers en hebt affiniteit met interieur. Als calculator biedt je ondersteuning aan onze interieurarchitecten. Jouw takenpakket omvat je biedt ondersteuning bij het maken van offertes voor architecten De verkoopwaarde van kasten op maat laten maken antwerpen Je verwerkt bestellingen en volgt deze nauwgezet op bij de l.