Menu Sluiten

Advies Badkamermeubel Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Kasten Op Maat – Oplossing Met Ingemaakte Kasten – Opbergkasten Op Maat – Oplossing Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over advies badkamermeubel op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Advies Badkamermeubel Op Maat

Keuken | Meubelen | Meubilair | Interieur | Meubelmakerij | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Advies badkamermeubel op maat

mededelingen onze toonzalen zijn enkel te bezichtigen op afspraak. Wilt u een afspraak maken gelieven contact op te nemen op het nummer … Welkom reeds meer dan jaar is toch bvba uw gentse groothandel voor zowel sanitair verwarming badkamers installatiematerialen alternatieve energie waterbehandeling waterverwarming en keukens. Door ons personeel en professionele klanten steeds op de hoogte te houden van de laatste nieuwigheden en hen constant bij te scholen zorgen wij er voor om u steeds de beste service en informatie te geven. Dagelijks worden wij geconfronteerd met vragen en eisen van zowel installateurs partikulieren achitecten en studiebureau s advies badkamermeubel op maat specialisatie Steeds trachten wij hen met een glimlach en binnen een aanvaardbaar tijdstip de nodige antwoorden en of oplossingen te geven. Copyright pb design links catalogi belangrijke documenten we zijn bereikbaar tijdens de werken aan de dampoort. Klik hier voor meer info. Klik hier voor onze algemene verkoopsvoorwaarden opgelet wij zijn uitzonderlijk geslo.

menu trustpilot contact nl fr badkamer badkamer inloopdouches instapbaden keuzehulp kosten alle badkamer modellen inloopdouche modellen instapbad modellen badlift modellen douchetoilet modellen badkamer services garantie showroom veelgestelde vragen trapliften trapliften platformliften keuzehulp vergelijken kosten gemeente alle traplift modellen rechte trapliften trapliften met bocht platformlift modellen traplift services advies videoadvies onderhoud garantie showroom veelgestelde vragen huisliften huisliften alle huisliften modellen compacte huisliften ruime huisliften huislift services advies veelgestelde vragen scootmobielen scootmobielen keuzehulp vergelijken prijzen alle scootmobiel modellen opvouwbare scootmobielen vaste scootmobielen speciale scootmobielen scootmobielen accessoires scootmobiel services advies onderhoud garantie showroom veelgestelde vragen service mobilae services advies garanties klantenservice reparatie onderhoud levering veelgestelde vragen b.

Interesse in Advies badkamermeubel op maat

menu realisaties badkamers voor en na badkamers kachels en schoorsteenmantels keukens voor en na keukens vloeren trappen tabletten en gevelplinten bouw toonzaal materialen composiet marmer blauwe hardsteen graniet over ons contact tips en advies meer pagina s granit stone art binnenen buitenafwerking in natuursteen en composiet van professioneel advies tot het ambachtelijk realiseren van uw droomproject. Granit stone art is de geknipte partner voor het realiseren van uw droomproject wat bedoelen we met advies badkamermeubel op maat Nood aan persoonlijk advies voor een uniek ontwerp op maat of een eigen ontwerp wij zorgen voor professioneel advies een goede opvolging kwaliteitsvolle materialen en dit alles aan een eerlijke prijs. Realisaties wij doen meer dan het bewerken van natuursteen en composiet. Wij creren die laatste finishing touch. Van badkamermeubel tot volledige badkamerherinrichting zwevende trappen uitbekleden van bet.