Menu Sluiten

Kiezen Voor Badkamermeubel Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Kasten Op Maat – Oplossing Met Ingemaakte Kasten – Opbergkasten Op Maat – Oplossing Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over kiezen voor badkamermeubel op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Kiezen Voor Badkamermeubel Op Maat

Meubelen | Meubilair | Meubelmakerij | Interieur | Keuken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kiezen voor badkamermeubel op maat

welkom wie zijn we portfolio wat doen we contact privacy policy welkom wie zijn we portfolio wat doen we contact documenten privacy policy schrijnwerkerij de houthoeve over ons. We zijn een schrijwnerkerij werkzaam over heel vlaanderen. Wie zijn we schrijnwerkerij de houthoeve bestaat reeds meer dan jaar. U kunt op ons rekenen voor al uw algemeen schrijnwerk zowel voor uw interieur als exterieur. Klantentevredenheid dragen we hoog in het vaandel een project is pas klaar wanneer u tevreden bent. Onze missie schrijnwerkerij de houthoeve bestaat reeds meer dan jaar. U kunt op ons rekenen voor al uw algemeen schrijnwerk zowel voor uw interieur als exterieur. Klantentevredenheid dragen we hoog in het vaandel een project is pas klaar wanneer u tevreden bent. Wat doen we schrijnwerkerij de houthoeve bestaat reeds meer dan jaar. U kunt op ons rekenen voor al uw algem.

ga naar de inhoud huis bouwen just another seobureau site blogs home blogs contact links sample page sauna plaatsen in woning augustus admin topfouten die u moet vermijden met handdoekverwarmers handdoekverwarmers kunnen uw badkamer warm en behaaglijk houden terwijl ze u helpen om u grondig en snel af te drogen. Minder wasgoed en minder waterverbruik zijn enkele van de andere voordelen kiezen voor badkamermeubel op maat verdient geld voor jou Al met al kan een investering in dit product een levensveranderende ervaring zijn. Groeiende economien verbouwingsactiviteiten en toenemende verstedelijking hebben als katalysator gewerkt voor de groei van de wereldwijde markt voor handdoekverwarmers volgens een rapport van grand view research. Consumenten zijn geneigd om corrosiebestendige hoogwaardige stalen producten te kopen om een betere functionaliteit en een grotere duurzaamheid te garanderen. Er zijn echter een paar veel voorkomende fouten die de ervaring kunnen temperen. Lees verder om ze met succes te vermijden bij het kiezen van handdoekverwarmers. Lees hier meer ov.

Inlichtingen over Kiezen voor badkamermeubel op maat

spring naar de inhoud menu startpagina kasten op maat prijs offertes vergelijken meubels op maat laten maken een overzicht er zijn talloze redenen waarom mensen kiezen voor maatwerk in huis zoals een optimale benutting voor opbergruimte of simpelweg omdat je in de keuken van je dromen wilt koken het nut van kiezen voor badkamermeubel op maat Wie zijn gading niet vindt in interieurzaken kan dus terecht bij een vakman. Een echte stielman met respect voor zijn ambacht lift jouw woning naar een hoger niveau. De mogelijkheden zijn bovendien eindeloos. Je kan een tvmeubel inloopkast wandmeubel en zelfs badkamermeubel op maat laten maken. Waarom kiezen voor maatwerk maatwerk staat voor esthetische en praktische voordelen. Je kiest niet alleen voor de inloopkast of badkamermeubel van je dromen het is ook perfect afgestemd op de kenmerken en afmetingen van uw interieur. Denk maar aan een grote vitrinekast op maat onder de trap. Een ruimte die doorgaans vaak onbenut blijft .