Menu Sluiten

Kasten Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

Informatie over kasten op maat in Antwerpen.

Meet uw ruimte voordat u kasten op maat bestelt.

Voordat u op maat gemaakte kasten koopt, is het belangrijk dat u de afmetingen van uw ruimte opmeet om de exacte grootte van de kasten te bepalen die u nodig hebt. Bijvoorbeeld, moet u de ruimte tussen twee objecten, zoals een tafel of een apparaat meten.

Als er obstakels in de weg staan voor de plaats waar u de kast wilt installeren, moet u deze misschien verplaatsen. U moet ook de hoogte van het plafond meten, indien aanwezig, om de juiste hoogte van de bovenkasten te bepalen. Let ook op de hoogte van het dakbeschot, een muurtje dat vanaf het plafond naar beneden hangt en dat u in veel oudere huizen aantreft.

De afgewerkte look van uw o.

More info

tags: Kasten Op Maat – Oplossing Met Ingemaakte Kasten – Opbergkasten Op Maat – Oplossing Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over kasten op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Kasten Op Maat

Meubilair | Interieur | Meubelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kasten op maat

infomaatkastenydn.be privacy home opbergruimte werkwijze realisaties algemeen bureau dressing kast onder schuinte slaapkamer woonkamer contact slaapkamerkast kwaliteit ingedeeld naar wens optimale bergruimte home realisaties slaapkamer slaapkamer kast op maat meer opbergruimte als je weinig opslagruimte hebt of gewoon meer voorzieningen in je kast wil wil je misschien upgraden naar een op maat gemaakt ontwerp voor een inbouwkast het is een heel groot voordeel dat u natuurlijk zelf kunt bepalen hoe de opbergruimte in de kast er uit komt te zien. Voldoende opbergruimte is heel belangrijk. Misschien heeft u wel behoefte aan meer kleine opbergruimtes voor uw accessoires wilt u veel kleding ophangen of juist kunnen neerleggen op een plank past altijd het grote nadeel van standaard kasten in de winkel is dat ze enkel en alleen in standaard afmetingen leverbaar zijn kasten op maat passend voor uw firma En dan kan het nog wel zo zijn .

welkom ons aanbod promotiekast realisaties contact menu facebook twitter instagram pinterest mail authors paginas bedankt contact bedankt promotiekast contact ons aanbod kasten op maat aartselaar kasten op maat antwerpen kasten op maat arendonk kasten op maat baarlehertog kasten op maat balen kasten op maat beerse kasten op maat beerzel kasten op maat berchem kasten op maat berendrecht kasten op maat berlaar kasten op maat bevel kasten op maat boechout kasten op maat bonheiden kasten op maat boom kasten op maat borgerhout kasten op maat bornem kasten op maat borsbeek kasten op maat brasschaat kasten op maat brecht kasten op maat breendonk kasten op maat broechem kasten op maat burcht kasten op maat dessel kasten op maat deurne kasten op maat duffel kasten op maat edegem kasten op maat ekeren kasten op maat emblem kasten op maat essen kasten op maat geel kasten op ma.

Inlichtingen over Kasten op maat

spring naar de inhoud menu startpagina kasten op maat prijs offertes vergelijken kasten op maat antwerpen ben je op zoek naar een meubelmaker die voor jou kasten op maat in antwerpen kan maken een huis in antwerpen dat praktisch optimaal is ingericht dat is wat kasten op maat verzekert. Doordat jij zelf de stijl materiaal kleur en indeling kan bepalen zijn op maat gemaakte meubels een echte meerwaarde voor jouw interieur. Ga voor die strakke moderne look of kies een opvallend kleurtje meer info bekijken over kasten op maat Bovendien win je met goed maatwerk ontzettend veel opbergruimte. Doe een beroep op onze professionele meubelmakers met hun kennis en expertise zorgen ze voor prachtige kasten op maat van jouw stijl en huis. Waarom offertes vergelijken slim is een offerteaanvraag is via ons offertesysteem ee.