Menu Sluiten

Indelingen Badkamermeubel Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Kasten Op Maat – Oplossing Met Ingemaakte Kasten – Opbergkasten Op Maat – Oplossing Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over indelingen badkamermeubel op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Indelingen Badkamermeubel Op Maat

Keuken | Meubelmakerij | Meubelen | Interieur | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Indelingen badkamermeubel op maat

menu home ons aanbod keukens badkamermeubelen inbouwkasten apparaten ons bedrijf koopjeshoek contact inbouwkasten niets is leuker dan veacuteeacutel opbergruimte onze inbouwkasten kunnen geplaatst worden in dressing en berging. Door ze te voorzien van schuifdeuren in kleur glas of spiegel worden ze multifunctioneel. De indeling wordt volgens de wens van de klant aangepast. Men plaatst ze dan ook in alle delen van het huis hall slaapkamer zolder zelfs badkamer en keuken indelingen badkamermeubel op maat met korting Wenst u uw bureel te verfraaien dan kunnen wij dit voor u doen handige ladekasten hoge kasten met diverse indelingen een bureelblad met voldoende plaats voor computer en printer enz. Zelfs een barkast en of koelkast zijn mogelijk als u e.

leugenberg ekeren over ons materialen blog contact kasten op maat dressingkasten slaapkamers bureaukasten keuken op maat badkamermeubel en toilet woonkamers boxsprings badkamermeubel en toilet badkamermeubel op maat gemaakt kies je voor een badkamermeubel op maat dan heb je een zeer uitgebreide keuze aan materialen opstellingen en indelingen zwevend of staand spiegels met of zonder kasten greeploos tipon of een greep als eyecatcher aan jou de keuze niets is standaard heb je nog extra bergruimte nodig uiteraard maken wij voor jou bijhorende kasten op maat in nzelfde afwerking als het lavabomeubel. Het geschikte tablet voor uw badkamermeubel op een mooi meubel hoort een kwalitatief tablet op maat naar jouw wens laminaat composiet natuursteen graniet marmer keramisch materiaal kunstmarmer en uiteraard ook solid surface corian himacs. Onze realisaties niets is standaard in elke badkamer maken wij voor u de meest handige opstelling en indeling met kasten op maat steeds met oog voor detail. foto landelijke stijl mdf poedercoating foto mdf .

Kennis over Indelingen badkamermeubel op maat

nieuw anders wonen home construct aanbod realisatie video concept aanbod realisatie video contractor contact aanbod home . Video rsco construct . Construct vastgoed nieuwbouw. Aanbod realisaties video rsco concept concept interieur renovatie. Aanbod realisaties contractor aannemingen aanbod wellimmo zit u met vragen of is er toch nog iets niet helemaal duidelijk . Facebook . Interieuradvies conceptadvies bent u op zoek naar een creatief ontwerp voor de herinrichting van een ruimte een kastje op maat een badkamermeubel een keuken gordijnen verlichting we adviseren je daarbij graag. Er wordt een grondplan en moodboard opgemaakt zodat u onmiddellijk een klare kijk krijgt op het eindresultaat De verkoopwaarde van indelingen badkamermeubel op maat Tijdens een eerste gesprek overlopen we uw wensen en ideen aan de hand hie.